• icon+385 (0)53 771 589
  • icon

O nama


Zimski ugođaj

Hotel Mirni Kutak*** – zimska idila

Poduzeće Mirni kutak d.o.o. posluje od 1985.god. U svom sastavu Hotel raspolaže sa velikom salom od 180 sjedećih mjesta, otvorenom ljetnom terasom, bazenom, jacuzzijem, saunom i salom od 100 m za sastanke.

Hotel Mirni kutak opremljen je sa 40 moderno opremljenim sobama (78 ležaja + mogućnost 19 pomoćnih ležaja – fotelja na razvlačenje), sobe pogodne za osobe sa invaliditetom te pristup smještajnim jedinicama hotela dizalom (liftom).

Na  raspolaganju u svakoj sobi vam nudimo mini-bar, telefon, tv sa satelitskim programima, radio prijemnik, digitalni sat za buđenje, besplatni Wi-Fi u cijelom objektu.. Sve sobe posjeduju SOS, vatrodojavu te su grijane i klimatizirane.

Objekt raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama te Suite apartmanom.  Restoranska kuhinja u svojoj ponudi raspolaže internacionalnom i ličkom kuhinjom što dokazuje dodjela priznanja za izbor 100 vodećih hrvatskih restorana.

Zašto nas potražiti u Gackoj dolini, u netaknutoj prirodi uz prelijepu rijeku Gacku? Restoran Mirni kutak svoju kvalitetu temelji na 35-godišnjem iskustvu i nalazimo se među 100 vodećih restorana u Hrvatskoj. Naš restoran se nalazi u blizini više lovišta na ptice, srednju i krupnu divljač, te u blizini rijeke Gacke koja je svjetski poznata po čistoći i sportskom ribolovu.

2

Prilikom vašeg posjeta preporučujemo posjet izvorima Gacke, Mlinicama, muzejima i arheološkim nalazištima, utočištu za mlade medvjede u Kuterevu, posjet svetištu Majke Božje od Krasna, te skijalištu u Krasnu. Za ljubitelje sportskih letjelica, nalazimo se 3 km od sportskog aerodroma.

Okruženi smo s tri nacionalna parka:
25 km od NP Sjeverni Velebit
60 km od NP Plitvička jezera
100 km od NP Paklenica
40 km od mora i kupališta, a svega smo 5 km od silaska Otočac s autoputa.

Ako ste u našoj ponudi prepoznali barem dio ponude koja obuhvaća vaše potrebe bilo bi nam zadovoljstvo da vam možemo ponuditi naše sadržaje.